Czinke Gábor, Thai Box edző

Főoldal > Fit Club > Munkatársaink > Czinke Gábor thai box edző

Czinke Gábor vagyok, 1993 óta foglalkozom küzdősporttal.

czinke_gabor_400.png

 

Karatéval kezdtem, majd később a Thai-boxot Moró Endre edzésein ismertem meg. Később az ökölvívó edzéseken Svasznek Jenő segítségével javítottam a kéztechnikáimon a KSI-ben. 2002-2003-ban Szabó „Pumukli” Árpád edző segített a felkészüléseimben, majd 2003-tól a Muaythai stílusát Rehák György mellett gyakorlom Budapesten a Re-Gym klub keretein belül. Azóta is a klubnál végzek edzői munkát gyerekek, kezdő és haladó tanítványok részére. A csoportos edzések mellett személyi edzéseket is tartok igény szerint.

Néhány eredményem:
Amatőr Thai-box Magyar bajnok II., 75 Kg-ban, Nyíregyháza, 2000. április
WAKO Thai-box Országos bajnokság II., 75 Kg-ban, Sopron, 2002. augusztus
WAKO Thai-box Országos bajnokság II., 75 Kg-ban, Debrecen, 2002. szeptember
Összharcművészeti Budapest bajnokság, Thai-box II., 81 Kg, 2002. december
WAKO Thai-box Országos bajnokság II., 81 Kg-ban, Debrecen, 2003. április
WAKO Thai-box Országos bajnokság II., 81 Kg-ban, Debrecen, 2005. március
15. Kick-box Világkupa II., 81-Kg, K-1, Szeged, 2009. május

Végzettségeim:

2008. Sportoktató Kick-box sportágban
2013. Sportedző Kick-box sportágban Kick-thai-box szakterületen
2014. Sparrowbag Instruktor
2014. Sportedző Muay Thai szakágon

Célom, hogy megszerettessem kedvenc sportágamat azokkal, akik kedvet kaptak kipróbálni, hiszen a mellett, hogy kemény és céltudatos versenysport, számos más motivációt adhat annak, aki ezt a fajta mozgásformát végzi. Szeretném, hogy miután egyszer részt vettél egy Muay thai edzésen kellemesen csalódj, és elérd célod a sportágon keresztül.

Ha azért kezdesz Thai boxolni, mert fogyni, mozogni szeretnél, vagy kikapcsolódni a szürke hétköznapok után, segítek benne! Nem csak férfiaknak, hanem hölgyek számára is bátran ajánlom, mert remek alakformáló hatása mellett egy hatékony önvédelmi rendszert sajátíthattok el.

A Re-Gym klubban nagyon jó csapatmunka és utánpótlás nevelés folyik, jómagam is évek óta edzem az ifjú harcosokat, akár már 5 éves kortól. Minden évben lehetőség nyílik edzőtáborokban való részvételre gyerekek, kezdők és haladók számára egyaránt. A haladóbb szintű muay thai-t művelő harcosok szakképzett edzői irányítás mellett akár külföldi edzőtáborokban is részt vehetnek.

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Üzenetküldés