Kedves Vendégeink!

Mint azt Ti is tudjátok, tegnapi nappal hatályba lépett a Kormány 484/2020.(XI.10.) Korm. rendelete, amely alapján folytatódhatnak az egyesületek, klubok edzései, ha versenyszerű a sportolás célja.

A Sport törvény 1§ (3) alapján Versenyszerűen sportoló az a természetes személy, aki a sportszövetség által kiírt, szervezett vagy engedélyezett versenyeken, vagy versenyrendszerben vesz részt.

A versenyző vagy amatőr, vagy hivatásos sportoló.

Az új Kormány rendelet ugyan tiltja a szabadidős létesítmények (így a sportlétesítmények) használatát, de KIVÉTELT KÉPEZNEK AZ ALÁBBIAK:
12§ (4) A jégpályák, uszodák, az edző-és fitnesztermek és a sportlétesítmények a sportról szóló törvény szerint VERSENYSZERŰEN sportolók számára edzésen vagy sportrendezvényen való részvétel céljából látogathatóak.

Ez röviden és gyakorlatiasan összefoglalva annyit jelent, hogy a Magyar Muaythai Szakszövetség tagegyesületei (és csak azok) zavartalanul folytathatják megszokott edzésmunkájukat.

Kiegészítő információként tájékoztatunk Titeket arról, hogy a a hatályos rendelkezések a „személyi edző” tevékenységét az egyéb szolgáltatásokkal (pl. fodrász, kozmetikus, masszőr) hasonlóan kezeli, vagyis privát, más által nem látogatható edzést egy légtérben egy személynek továbbra is tarthattok, az ilyen vendéget NEM KELL leigazolni, viszont ezt a tevékenységet csak 19:00–ig gyakorolhatjátok, és az ilyen vendégnek nem adható ki „MUNKAVÉGZÉSRŐL SZÓLÓ IGAZOLÁS”!

Új órarendünk a hatályos jogszabályok és kijárási tilalom idejére:

Hétfő
16.30–17.30 (gyerekedzés)
17.30–18.45 (felnőtt edzés)

Kedd
17.00–18.00 (felnőtt edzés)
18.00–19.00 (felnőtt edzés kizárólag hölgy tagjainknak)

Szerda
16.30–17.30 (gyerekedzés)
17.30–18.45 (felnőtt edzés)

Csütörtök
17.00–18.00 (felnőtt edzés)
18.00–19.00 (felnőtt edzés kizárólag hölgy tagjainknak)

Péntek
16.30–17.30 (gyerekedzés)
17.30–18.45 (felnőtt edzés)

Szombat
(külön egyeztetés szerint van lehetőség nyitvatartási időben – 8.00–14.00 óra között)

A fentebb olvasottak szerint a jogszabályoknak megfelelően tudtok egyeztetni személyi edzőtökkel időpontot nyitvatartási időben klubunknál!

Kávézó és recepciónkat továbbra is tudjátok használni a beléptetés idejére a fogyasztás, pedig az új jogszabályok szerint meghatározott időre helyben NEM, csak elvitelre fogyasztható. Megértéseteket köszönjük!
TOVÁBBÁ,
Kérünk titeket, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel a kinti ingyenes parkolási vagy ingyenes Aldi parkolót használjátok edzés idejére.
Elsősorban gyerek/felnőtt tagjaink és vendégeink számára szeretnénk biztosítani a további biztonságos sportolási lehetőséget így nem szeretnénk „idegen” mozgást a Fit Club Zugló és az Akadémia területén. Így klubunk keretein belül a megfelelő biztonsági intézkedések figyelembevételével tudunk tovább sportolni.

Ahhoz, hogy egészségesek, erősek maradjunk edzenünk sportolni kell! Várunk Titeket szeretettel továbbra is az új kialakított rend szerint!

Czinke Gábor
Vezetőedző