March 23rd, 2017

„Elengedés” csoportos meditáció a Fit Clubban!

Következő csoportos meditációs programunk témája az elengedés lesz, megtanuljuk, hogyan tegyük le a már rég óta cipelt lelki terheket, hogyan dolgozzuk fel a fájdalmas, múltbéli eseményeket.

Elengedni, nem ragaszkodni nagyon nehéz, ellenben nagyon felszabadító dolog. Sokszor halljuk, hogy „engedd el, felejtsd el, lépj tovább”…. bár ilyen egyszerű lenne ez, hogy ne ragadjunk bele egy fájdalmas, múltbéli eseménybe. De mégis hogyan tegyük? Meg kell látnod mivel és miért kötődsz még mindig az adott emlékhez, miért táplálod és éled át újra és újra. Mindenkinek van az életében olyan „veszteség”, amit nem tud egyedül feldolgozni, ilyen esetekben is nagyon hasznos az efféle meditációs program.

Ha úgy érzed, vannak lezáratlan, fájdalmas emlékeid, traumáid, sérelmeid, ne cipeld tovább! Ezek már nem szolgálják a fejlődésedet.  Nyiss tiszta lappal az új életed felé!

Ebben kapsz segítséget az Elengedés programon, hogy a meditációk és oldások segítségével fel tudd dolgozni az elengedésre váró terheidet.

Jelentkezz, ha úgy érzed, vannak lezáratlan, fájdalmas emlékeid, sérelmeid, melyeket egyedül nem tudsz elengedni!

Szeretettel várunk mindenkit 2017. április 1.-én, szombaton, 10:30-tól 14:00-ig tartó Elengedés programunkon!

Program ára: 4 000 Ft

Helyszín: Fit Club Zugló, XIV. kerület,  Budapest, Szugló utca 57.

Kérünk, negyed órával korábban érkezz meg a helyszínre a pontos kezdés érdekében!

Jelentkezni az info@fit-club.hu e-mail címen, vagy a 0670 377 7083-as telefonszámon lehetséges!