October 30th, 2015

A Herbalife csapatával már nagyon készülünk, az ingyenesen kipróbálható órákon kívül többek között állapotfelméréssel és életmód tanácsadással várunk Titeket!
Nézzetek be hozzánk napközben bármikor, lehet majd új étrend kiegészítőket kóstolni és kipróbálni a Tanitát, amely egy szuper készülék, és többek között biológiai életkort, valamint testösszetételt (testzsír%, izomtömeg) is lehet vele mérni!

A méréseket délelőtt 9-től 11-ig, délután pedig 16-tól 20-ig tudjuk elvégezni!

Ingyenes próbaóráink:

17.00 Kezdő csoportos thai box edzés

Várjuk azokat a sportolni vágyókat, akik szeretnének megismerkedni a thai boxszal, vagy a sportágon keresztül akarnak kikapcsolódni, mozogni, kondit szerezni, alakot formálni. Azok is jó helyen járnak, akik versenyzési szándékkal vágnak bele a thai-boxba.

Az első edzésre kényelmes rövid ujjú pólót, papucsot és rövidnadrágot hozzatok magatokkal, lányoknak fitness nadrág is megfelelő. A későbbekben védőfelszerelést vagy ruházatot itt nálunk is tudtok vásárolni több féle színben és méretben.

20.00 Női alakformáló thai box edzés

Az alakformáló női thai box növeli az állóképességed, és remek alakformáló hatása segít, hogy újra kényelmes legyen a tavalyi farmered! Kezdő hölgyek számára is bátran ajánlott, mert inkább az alakformáláson van a hangsúly, nema technikán. Az edzés teljesen biztonságos, senki sem fog megsérülni!

 

Díjmentesen látogatható óráinkra előzetes bejelentkezés szükséges az info@fit-club e-mail címen!