May 1st, 2016

Önismeret-fejlesztő programunk következő állomásán félelmeink, gátjaink oldásán fogunk dolgozni!

Jelentkezz, ha szeretnél megszabadulni félelmeidtől, fóbiáidtól, ha nincs elég önbizalmad, vagy nem értékeled magad eléggé és ezen változtatnál!

Május 7-én, szombaton, 10.00 órától!

Következő csoportos meditációs programunkon félelmeink kezelésével, oldásával foglalkozunk, illetve önbizalom, önértékelés fejlesztő gyakorlatokat csinálunk. Sajnos sokan küzdenek olyan problémával, amitől nem tudnak, vagy csak nagyon nehezen, időszakosan tudnak megszabadulni, de mindig vissza- visszatér életükbe. Ezek a félelmek néha teljesen elgyengítenek, ha engedjük, hogy úrrá legyenek rajtunk. De erre van megoldás, hiszen megfelelő módszerrel ezeket a blokkokat végleg kidolgozhatjuk magunkból és/vagy teljesen meg tudjuk szüntetni!

Ehhez adok mindenki számára segítséget, megtanítom, hogyan kezeljük félelmeinket. Ez sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk, csak át kell formáljuk magunkban a látásmódunkat a félelmeinkkel kapcsolatban.


Akkor félünk, ha nem bízunk eléggé Önmagunkban. Ezzel el is érkeztünk másik témánkhoz: megmutatom azt is, hogyan erősítsük, fejlesszük, növeljük önbizalmunkat, és hogyan értékeljük úgy Önmagunkat, amilyen értékekkel valójában rendelkezünk. Segítek fejlődni, segítek haladni felfelé.

 

Soron következő programunkat annak ajánlom:

  • akinek vannak félelmei, vagy olyan dolog az életében, ami elbizonytalanítja, és szívesen megszabadulna tőle
  • akinek nincs elég önbizalma, nem értékeli magát eléggé és ezen változtatni akar
  • aki bármilyen fóbiával küzd, és szeretné leküzdeni
  • aki szeretné nagyobb önbizalommal élni mindennapjait

Várunk szeretettel mindenkit!

 

Cím: Fit Club Zugló 1145. Budapest, Szugló utca 57.

Program díja: 5 000 Ft

A program előre láthatólag 14 óráig tart.

On-line jelentkezés