February 10th, 2015

Nagyszerű hangulatban zajlottak az edzőmérkőzések múlt szombaton Zuglóban, a Re-Gym és a Fit Club-Thai Box Akadémia közös szervezésével.

thb_01.jpgA mérkőzések kizárólag eredményhirdetés nélküliek voltak - mondhatjuk, hogy mindenki csak nyert és senki sem veszített - ugyanis a céljuk, hogy mindenki, aki érvényes sportorvosi vizsgálattal rendelkezik, és az edzőjük irányításával felkészült, indulhatott a rendezvényen kizárólag az IFMA szabályainak megfelelő védőfelszerelésben.

 

 

thb_02.jpgA további biztonságos küzdelem érdekében a versenyzők 80 kg felett 14oz kesztyűt viseltek. Így biztonságosan jó lehetőséget nyújtva az év további ringes eseményeire, ahol bizonyíthatják harci tudásukat.

 

 

thb_03.jpgAz edzőmérkőzéseket megelőzve a Fit Clubban a Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség Bírói Kara bírói felkészítő foglalkozást tartott, melynek célja az IFMA elvárásoknak megfelelő egységes bírói szemlélet kialakítása volt.

A foglalkozást a Bírói Kar IFMA nemzetközi bírói képesítéssel rendelkező bírói vezették, amely részben egybeesett a Re-Gym Muaythai Klub "közös edzésével", így lehetőséget biztosított a gyakorlati képzésre is.

A nevezések alapján elkezdődtek a versenyzők sorsolása, melyet követtek az edzői, technikai megbeszélések Rehák György és Vojvoda György segítségével.

thb_04.jpg

Miután a nézők, szurkolók, csapattársak elfoglalhatták helyüket, pompás hangulatban biztathatták a versenyzőket, akik nagy gála körülményeihez hasonlóan vonulhattak be, ragyogó fény és dübörgő hangtechnika kíséretében.

thb_nagy.jpg

A 20 pár meccs pedig gördülékenyen, jó hangulatban ment az ország különböző pontjairól érkező klubjai között. Ezúton is köszönjük az egyesületek, klubok részvételét!

thb_06.png

Sok ilyen jó csatát kívánunk a harcosoknak az évben a különböző ringes eseményeken, természetesen erre a Fit Club – Thai Box Akadémia szeretne még ilyen segítséget adni a felkészült harcosoknak edzőmérkőzés keretein belül.

 

Czinke Gábor