Készülj a nyárra!

Alakformálás, testépítés, hatékonyan szakértői segítséggel!

A nyári villámdiétáknak se értelmük, se látszatjuk nincs, ráadásul nagyon egészségtelenek is... Most még időben vagy, mozgással és életmód váltással elérheted és meg is tarthatod az áhított alakod, ehhez nyújtunk mi segítséget!

Határozd el magad és kezdd el időben, szakértői segítséggel nem fog kudarcba fulladni a bikini projekt! Szakképzett személyi edzőink egyénre szabva megmutatják a gyakorlatok helyes kivitelezését és étkezési tanácsokkal is ellátnak, ha szükséged van rá.


10 alkalom személyi edzés
+ 4 alkalom 40 perces ultrahangos kavitációs zsírbontás
+ infraszauna használat
május hónapban 44 000 Ft helyett csak 29 900 Ft!
 

A bérlet érvényessége 30 nap.

Az ultrahangos kavitációs zsírbontás tökéletes kiegészítés az edzés és egészséges táplálkozás mellé, hogy felturbózd a fogyást, és még hatékonyabb legyen az alakformálás! És nem csak fogyaszt, hanem feszesíti is a bőrt, illetve kiváló narancsbőr ellen is! (A kavitációs zsírbontást hetente 1 alkalommal lehet csak végezni.)

Akció időtartama: 2017. május 1-31.

Bejelentkezés, további információk: 0670 377 7083 (Előzetes időpont egyeztetés szükséges!)


Szeretnénk felhívni kedves vendégeink figyelmét, hogy személyi edzésre lefoglalt időpontok lemondása vagy módosítása 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges, egyéb esetben fenntartjuk a jogot, hogy az alkalmat felhasználtnak tekintsük!


fit048.JPG