Lávaköves masszázs a testi és lelki harmóniához

Főoldal > Szolgáltatások > Masszázs > Masszázsaink > Lávaköves masszázs

Lávaköves masszázs

A masszázs során a közel 40- 45 fokosra melegített, a természet által tökéletesen lecsiszolt fekete kövekkel masszírozzuk végig a teljes testet, így érve el a maximális testi és lelki ellazulást. A mély-meleg terápiának is nevezett kezelés alatt a kövek rezgése és energiája jótékony hatást fejt ki az emberi testre, szervekre és a lélekre is. A kövek melegsége egészen a mélyen fekvő szövetekig hatol és feloldja az izmokban lévő feszültséget.

A kezelés alatt nem csupán a testre helyezett lávakövek hatnak. Egyes testrészeken a köveket egy másik kővel „megkopogtatva” vibrációt kelthetünk, ami szintén az izomzat ellazulásához vezet. Ez a masszázstechnika alkalmas az izomcsomók feloldására is. Az izomfeszültség oldását a masszázshoz használt aromaterápiás illóolajok segítik. Az olajban lévő hatóanyagok a meleg hatására könnyebben jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe.

A meleg lávakövek mellett 15-20 fokosra lehűtött szintén sima tapintású márványköveket használunk. A különböző hőmérsékletű kövek összhatása elősegíti a méregtelenítést és nyugtatóan hat a vegetatív idegrendszerre. A lávaköves masszázs azonnali jó közérzetet nyújt, és gondoskodik a vendég mély ellazulásáról, teljes relaxációjáról.

masszazsaink_lavakoves_01.jpg