DLT Lipolézeres Alakformálás

Főoldal > Szolgáltatások > Slim Life > Gépi alakformálás > Lipolézeres zsírbontás

« Vissza

Milyen célra?

Zsírszövet csökkentésre és bőrfeszesítésre

Hány alkalom, mennyi idő?

Hetente 3 alkalommal 30 perc, egy kúra 3 hét. Utána zsírkiürítő kezelés szükséges.

Milyen eredményeket várhatok egy kúra után?

Egy alkalom 0,5-1 cm-es kerületcsökkenést eredményez

Árak és Csomagok:

1 alkalom: 5.075 Ft-tól, csomagjaink 80%-a tartalmazza

Kombinálhatóság:

Utána vákuum/infraszauna/EMS

Miért nálunk?

A nálunk található Belize DLT Luxury Lipolézer gép DLT technológiával van felszerelve. Hatékonyságát és egyediségét dlt_01.jpgaz adja, hogy a világon létező jelenleg legtöbb dióda kimenettel rendelkezik, 12 kezelőlapon 336 kimenet található. Lézerei japán lézerek, melyek energiája a hagyományos gépek duplája, azaz 200mW. A készülék által alkalmazott DLT technológia dupla hullámhosszon kezel (650 és 980nm), így egyszerre fejti ki hatását a felszíni és a mélyebben fekvő zsírsejtekre is. Kezelőlapjaival egyszerre extrém nagy területet lehet kezelni dupla mélységben, ezzel garantálva a maximális körméret csökkenést.

Mi a lipolézer?

dlt_03.jpgA lézeres alakformálás egy hatékony, innovatív alakformáló eljárás, mely célzottan távolítja el a testünk kívánt részeiről a zsírpárnákat. Kiváló választás az úgynevezett turbó diéták esetében, hiszen gyorsan, 3 hét alatt látványosan és fájdalommentesen érhető el vele a kívánt eredmény akár egy esküvő, vagy nyaralás előtt.

A lézeres lipolízis lényege, hogy a bőr alatti területekre behatoló lézersugár „feloldja” a zsírsejtek tartalmát és egy ideiglenes póruson keresztül a zsírsavak a zsírsejteken kívülre kerülnek. Ezután a kiegészítő kezeléssel elvezetett zsír a nyirokrendszeren és a májon keresztül kiürül. Tehát a feloldott zsír a szervezetből a természetes élettani folyamataival távozik, ezért az eljárás teljes mértékben biztonságos és fájdalommentes.

Mi a DLT (Dual Laser Technology)?

dlt_02.jpgA DLT a lipolézer technológia továbbfejlesztett, legújabb változata, mely segítségével a lipolézeres kezelés még hatékonyabb és látványosabb lett. Ugyan ez technológia dupla hullámhosszon kezel, mégis ugyanolyan kíméletes, mint a hagyományos lipolézeres eljárások.

Továbbá nem csupán a zsírbontást teszi könnyebbé és eredményessé, hanem bőrkép szépítő és feszesítő funkciót is ellát.

Bizonyított hatékonyság

DLT Lipólézeres alakformálás A lipolézeres technológia hatékonyságát több tanulmány is alátámasztja, hiszen mind Amerikában, mind Európában számos klinikai kísérletet végeztek az elmúlt évtizedek során. Jackson és kollégái 2004-ben 35 pácienst kezeltek hetente háromszor 2 héten keresztül: átlagosan -6 cm körméret csökkenést tapasztaltak csípő, derék és combtájon. A képen egy amerikai klinikai kísérlet eredményei láthatóak. A lézeres kezelés előtt a zsírsejtek fürt alakban helyezkednek el, mint ahogy ez a 4. képkockán (Fig. 4.) is látszik. Az alacsony szintű lézeres kezelés elindításával pár percen belül látszik, hogy a zsírsejtek elkezdenek átalakulni ideiglenes pórusokká. Ezt a 6., 7., 8. és 9. képkockákon nyilak jelölik. E póruson keresztül a zsírsejt összetevői kiáramolnak a sejtközi térbe (a 7. képkockán látható). Miután a zsírsejtek összetevői kiürítődtek (10. képkocka), azok a nyirokrendszer felé áramolnak, hogy annak segítségével távozzanak a test természetes méregtelenítése során.

A lézeres kezelésnek nincsenek mellékhatásai, ellenjavallatai pedig a következők:

  • Terhesség, szoptatás
  • Túlsúly
  • Pacemaker
  • Magas vérnyomás
  • Fényérzékenység
  • Rosszindulatú daganatos megbetegedések
  • Májbetegség, vesebetegség
  • Súlyos cukorbetegség
  • Keringési rendellenességek
  • A kezelés kevésbé hatékony diabéteszes pácienseknél, vagy pajzsmirigy betegeknél (anyagcserezavarokkal rendelkezőknél)