Ultrahangos kavitációs zsírbontás

Főoldal > Szolgáltatások > Slim Life > Gépi alakformálás > Kavitációs zsírbontás

« Vissza

Ultrahangos kavitációs zsírbontás

kavitacios_zsirbontas_01.jpg

Tudunk segíteni az álom alak elérésében, részedről csak az elhatározás kell! Ne hagyd, hogy néhány kényes terület a testeden elvegye a kedved a szoknya vagy fürdőruha viselésétől! Tudjuk milyen nehéz megszabadulni a combon vagy a derékon lerakódott párnácskáktól, de a kavitációs zsírbontással célzottan tudjuk a problémás területeket kezelni, így pontosan onnan fogsz fogyni, ahonnan szeretnél!

Az ultrahangos kavitáció a gépi alakformáló eljárások között az egyik leghatékonyabb, a kezelés során a számunkra alig hallható ultrahang hullámok "végzik a munkát", behatolnak a bőrréteg alá, és tulajdonképpen felrobbantják a zsírsejteket.

Az általunk használt alakformáló gép az átlagos gépek 10-szeresének megfelelő, a piacon található egyik legnagyobb kezelési intenzitással rendelkezik, ami extra erős zsírbontást tesz lehetővé.

A kezelés tökéletes kiegészítője a mozgásnak ha még gyorsabb, még látványosabb eredményre vágysz, továbbá serkenti a szövetek anyagcseréjét és csökkenti a narancsbőr tüneteit.

Árlistánk megtekintéséhez kattints ide!

Időpont egyeztetésért vagy díjmentes személyes konzultációért hívd a 0630 657 5588-as telefonszámot!

Az általunk használt technológia

A kavitációs ultrahangos alakformálás egy olyan eljárás, amely teljes mértékben fájdalom- és kockázatmentes, csak a zsírsejtekre van hatással, a környező szövetek érintetlenek maradnak. A kezelés során az alig hallható ultrahang hullámok behatolnak a bőrréteg alá, ami intenzív rezgésre készteti a zsírsejteket, ennek hatására mikrobuborékok alakulnak ki a sejt közötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a zsírsejteket körülvevő sejtfal szétpattanását okozza, így a bennük lévő zsír természetes úton, a nyirokrendszer segítségével kiürül a szervezetből.

Az általunk használt VelaSculptor alakformáló gép az átlagos gépek 10-szeresének megfelelő, a piacon található egyik legnagyobb, 50W/cm2-es kezelési intenzitással rendelkezik, ami extra erős zsírbontást tesz lehetővé.

Továbbá az általunk használt gép kezelőfejébe vákuum van beépítve, ami segíti az elfolyósított zsír mobilizálását, keringésserkentő és szövetmasszírozó hatásának köszönhetően igazi cellulit- és zsírgyilkos kezelést tudunk biztosítani vendégeink részére.

Milyen eredményeket várhatok

Már egy alkalom után is lehet érezni a változást, a kezelés serkenti a szövetek anyagcseréjét, feszesebbé teszi a kötőszövetet és csökkenti a narancsbőr tüneteit, viszont nagyon fontos, hogy a kezelés csak az utasítások pontos betartásával lesz eredményes!

A kezelést követően nagyon fontos:

  • a fokozott folyadékbevitel (ásványvíz, cukrozatlan zöldtea a legjobb)
  • kivezető kezelés (ez lehet kardió, személyi edzés, infra szaunázás, nyirokmasszázs, testtekercselés stb.) hiszen a zsírbontás nem eredményes az elfolyósított zsír kivezetése nélkül
  • 48 órás diéta betartása (cukor- és lisztmentes étkezés)
A kezelés előnyei

- Biztonságos, nem terheli meg a szervezetet, fájdalommentes

- Az egyéb fogyasztó kezelésekhez képest hatása hosszan tartóbb, mert a zsírsejtek meg is semmisülnek, nem csak kiürülnek

- Serkenti a szövetek anyagcseréjét és méregtelenít

- Feszesíti a kötőszövetet, csökkenti a narancsbőr tüneteit

- Célzottan kezelhetjük a legmakacsabb területeken található zsírpárnákat

- A kavitációs zsírbontás során az ultrahangullámokat a zsírsejtek nyelik el, így a környező szövetekre a kezelésnek nincs hatása

- Csak hetente egy kezelés szükséges

- Tökéletes kiegészítője az egészséges táplálkozásnak és a mozgásnak a még látványosabb eredmény érdekében

Hány alkalom, milyen gyakran?

Hetente 1 alkalommal ajánlott, 20 vagy 40 perces kezelésből lehet választani a problémás terület nagyságától függően, a teljes kúra 6 alkalmat jelent.

Kezelhető területek:

  • comb
  • popsi
  • csípő
  • has
  • kar
Tudnivalók a kezelés előtt és után

A kezelés előtt semmilyen különleges tennivaló nincs, a kezelést követően nem alakulnak ki bevérzések, véraláfutások, a napi tevékenység zavartalanul folytatható.

Nagyon fontos, hogy a kezelés csak az utasítások pontos betartásával lesz eredményes!

A kezelést követően fontos:

- a fokozott folyadékbevitel (ásványvíz, cukrozatlan zöldtea a legjobb)

- kivezető kezelés (ez lehet kardió, személyi edzés, infra szaunázás stb.) hiszen a zsírbontás nem eredményes az elfolyósított zsír kivezetése nélkül

- 48 órás diéta betartása (cukor- és lisztmentes étkezés)

 

A kezelést nem ajánljuk:

Várandós, szoptató nőknek

Nőknek menstruáció alatt

Epilepsziás személyeknek

Szív és érrendszeri, keringési megbetegedésben szenvedőknek

Pacemakerrel rendelkezőknek

Májbetegeknek

Cukorbetegeknek

Helytelen veseműködéssel rendelkezőknek

Kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, reuma esetén

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Az üzenet elküldését követően munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.