Mikroáramos arclifting

Főoldal > Szolgáltatások > Slim Life > Arckezelések > Mikroáramos arclifting

A kor előrehaladtával arcunk izmainak feszessége egyre gyengül, ami a szövetek elpuhulását, megereszkedését eredményezi. Ugyan a bőr rugalmasságának csökkenése természetes folyamat, mégis a legtöbb nő szeretné ezt a folyamatot késleltetni, méghozzá fájdalmas és drága beavatkozás nélkül.

A Mikroáramos arcifting egy olyan non-invazív, azaz mindenféle orvosi beavatkozást mellőző eljárás, amely során az arc izmait újra feszessé tesszük, tulajdonképpen „megeddzük” őket, az árammal újraformáljuk az arckontúrokat.

Az eredmény pedig: a bőr látványosan fiatalabb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, eltűnnek a szemek alatt található táskák. A kezelés kifejezetten látványos idősödő arcbőrön.


Árlistánk megtekintéséhez kattints ide!

Időpont egyeztetésért vagy díjmentes személyes konzultációért hívd a 0630 657 5588-as telefonszámot!

Az általunk használt technológia

A Mikroáramos készülék úgy nevezett bioelektromos vagy elektrostimulációs készülék. A testünk biolektromos jeleket állít elő, ezek segítségével juttat információkat az izmokba és sejtekbe. Ezeknek a jeleknek köszönhetően a sejtek regenerálódnak és megújulnak, de a kor előrehaladtával ez a sejtmegújító folyamat lelassul. A mikroáram jelei nagyon hasonlók az emberi testben eleve megtalálható bioelektromos jelzésekhez, így izmaink gyakorlatilag ugyan olyan jeleket, impulzusokat kapnak a kezelőfejből, mint agyunktól.

A kezelés erőssége pont azon a szinten helyezkedik el, mint a testben amúgy is végbemenő elektrokémiai reakciók, tehát vendégeink a kezelések alatt nem éreznek szinte semmit, vagy csak enyhe bizsergést.

A kezelés során a bőrt egy dupla végű elektródával masszírozzuk, melynek hatására visszaáll az arcbőr és mimikai izmok regenerálódása, aktivizálódik a sejtműködés, a bőr sokkal rugalmasabb, élettel telibb és fiatalabb lesz.

Milyen eredményeket várhatok?

A Mikroáramos  arclifting eljárás során csökkennek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működése, ezáltal javul a bőr színe, csökken a szem körüli terület püffedtsége, eltűnnek a szemek alatt található táskák és halványodnak a karikák.

A kezelés alkalmazható továbbá a szemöldök megemelésére, a nyak és toka izmainak edzésére, formálására.

A kezelés előnyei:

- Növeli az arcbőr elasztin tartalmát

- Serkenti a bőr természetes kollagén termelését, fokozza a sejtmegújulást

- Növekszik a bőr oxigén ellátottsága

- Csökkenti a mély ráncok számát, a száj körüli mimikai izmok okozta ráncokat

- Megemeli a szemöldököt és a szemhéjat

- Feszesíti az arcizmokat

- Fiatalos megjelenést biztosít a kezelés után már akár egy órával

Hány alkalom, milyen gyakran?

A teljes kúra 12 kezelésből áll, melyek alkalmanként 45-60 percesek.

A legjobb eredmény érdekében a kezeléseket 6 héten keresztül heti 2 alkalommal javasoljuk.

Tudnivalók a kezelés előtt és után

A mikroáramos arckelezésnek szinte alig vannak mellékhatásai, és az eredmény fokozása érdekében nagyon jól kombinálható anti-aging szérumokkal, vitalitást fokozó arckrémekkel. Akár már egy órán belül látványos eredmény érhető el, a bőr sokkal feszesebb, kipihentebb, élettel telibb lesz.

Ellenjavallatok:

- Pacemaker
- Terhesség
- Epilepszia
- Melanoma
- Visszér problémák
- Cukorbetegség
- Érhártyagyulladás
- Migrén
- Fényérzékenység
- Agyvérzés
- Fém implantátumok
- Egyéb arcbénulások
- Lázas betegség

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Az üzenet elküldését követően munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.


« Vissza az arckezelése listájához