Végleges szőrtelenítés

Főoldal > Szolgáltatások > Slim Life > Végleges szőrtelenítés

ICE SHR Végleges Szőrtelenítés

Felejtsd el örökre a sűrű borotválkozás okozta irritációt, a folyton begyulladó, csúnya szőrtüszőket és a kellemetlen gyantázást, epilálást!  Most megoldást nyújtunk minden nőnek és férfinak ezekre a problémákra, és nem fog több kellemetlen percet okozni a szőrtelenítés!

Már az első kezelést követően érezni fogod a szőrzetritkulást, és az általunk használt technológia világos szőrzeten is hatékony! 

Néhány indok, hogy miért nálunk próbáld ki:

- már az első alkalom után tapasztalni fogod a szőrzetritkulást

- a kezelés barnult bőrön is alkalmazható

- havonta egyszer kell csak jönnöd

- az általunk használt technológia teljesen fájdalommentes

Árlistánk megtekintéséhez kattints ide!

Időpont egyeztetésért vagy díjmentes személyes konzultációért hívd a 06 30 657 5588-as, vagy a 06 70 217 5019-es telefonszámot!

Az általunk használt technológia

A legkorszerűbb ICE SHR technológiával dolgozunk, az SHR a Super Hair Removal kifejezés rövidítése. Ez a módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti. A kezelés gyorsabb, kevesebb fájdalommal jár, hatásosabb és a bőr védettebb, mint más IPL, lézer vagy E-light technológiáknál.

Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. A régebbi módszereknél a világos bőr és a sötétebb szőrszín volt szükséges a sikeres kezeléshez, az SHR módszernél nem ilyen szigorú a szabály. Persze a legjobb eredmény a világos bőr és sötét szőrzet kombinációnál érhető el, azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is. Emiatt nem jelent akkora nehézséget a sötétebb bőrű és világosabb szőrszínű emberek hatékony kezelése.

Ahogy az ICE szó is utal rá, a kezelőfej hűtéssel van ellátva, így a villanófény utáni bőrhűtés azonnal csökkenti a pirosságot és nyugtatja a kezelt területet, így az erős és intenzív kezelést  a bőrt védve, kíméletesen végezzük.

Milyen eredményeket várhatok

Már az első alkalom után tapasztalni fogod a szőrzetritkulást, a 3-4 alkalom után csak a szőrzet 10-20%-a lesz látható, érezhető. Az egy éves kúra után 5-8 évre tartós szőrmentességet kapunk, évi egy ismétlő kezeléssel a szőrmentesség végleg fenntartható.

Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet, világos szőrzeten is hatékony!

A kezelés előnyei

- már az első alkalom után tapasztalni fogod a szőrzetritkulást

fájdalommentes és kíméletes, mert a kezelőfej egyedi hűtési technológiával van ellátva

világos szőrzeten is hatékony a kezelés

- a végleges szőrtelenítés megoldást jelent a folyton begyulladó szőrtüszőkre

- gyors: a kezelőfejet végighúzzuk a vendég bőrén, nem egyenként villantunk

- nem okoz pigmentációt

- nyáron, barnult bőrön is alkalmazható, így nem kell felfüggesztened nyáron a kezelést

- havonta egyszer kell csak jönnöd, és később elég csak 6-8 hetente

Hány alkalom, milyen gyakran?

Az eddigi technológiákkal a szőrszálakat csak a növekedési fázis alatt lehetett kezelni, vagyis csak a teljes szőrzet 20-30 %-át, de az általunk használt SHR módszerrel a telogén fázisban lévő szőrszálakat is tudjuk kezelni, ezért a tartós szőrtelenséghez általában területenként 8-10 alkalom szükséges, 1 éves kezelési periódus alatt. Az egy éves kúra után 5-8 évre kapunk tartós szőrmentességet, csakúgy, mint minden más eljárásnál, de évi egy ismétlő kezeléssel a szőrmentesség életünk végéig fenntartható!

A hatékonyság érdekében az első kezelések között 4-5 hétnek kell eltelnie, ez később kitolható 6-8 hétre.

Tudnivalók a kezelés előtt és után

Az első kezelés előtt 1 héttel tesztvillantás szükséges a paraméterek egyénre szabása és a negatív bőrreakciók kiszűrése miatt.

A kezelés időtartama alatt és azt megelőzően 3 hétig a kezelendő területet kizárólag borotválni szabad. Nem szabad csipeszelni, epilálni, gyantázni vagy egyéb más szőrtelenítési módszert alkalmazni, melynek hatására a szőr a szőrtüszővel együtt távozik, különben a kezelés nem lesz eredményes!

Kezelés előtt 1-2 nappal a kezelt területet le kell borotválni, hogy a felszíni szőrszálak ne égjenek meg a hőenergiától. Ugyan a kezelés nyáron,  barnult bőrön is alkalmazható, de azt javasoljuk, hogy a kezelés előtti napon már kerüld a napozást, szoláriumozást. Érzékenyebb bőrű vendégeink a kezelést követő napon is kerüljék a napozást, szoláriumozást, szaunázást.

A kezelést követően a test érzékenyebb részein a bőr bepirosodhat, melegségérzet és viszketés léphet fel, de ezek pár órával a kezelés után elmúlnak, azonban a bőrreakció intenzívebb lehet és pár napig látszódhat, ha kezelés előtt napoztál vagy szoláriumban voltál.

 

Ellenjavallatok:

- Gyantázás, epilálás vagy csipeszelés a kezelést megelőző 3 hétben
- Terhesség, szoptatás
- Keloid képződés a kezelt területen
- Fényérzékennyé tevő gyógyszerek szedése kezelést megelőző 4 hétben
- Antibiotikum vagy véralvadás gátló szer szedése a kezelést megelőző 2 hétben
- Erős cukorbetegség, szívelégtelenség, nagyon magas vérnyomás, epilepszia
- Pacemaker, szívritmus szabályozó
- Daganatos megbetegedés, kemoterápia
- Gyulladt, sérült bőr, rosszindulatú elváltozás a kezelendő területen
- Tetoválás a kezelendő területen
- Hypopigmentáció
- Herpesz a kezelt területen
- Bármilyen "A" vitamin származék szedése a kezelést megelőző 2 hétben

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot. Az üzenet elküldését követően munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.