Végleges szőrtelenítés

Főoldal > Szolgáltatások > Slim Life > Végleges szőrtelenítés

Hány alkalom, mennyi idő?

8-10 alkalom szükséges, 1 éves kezelési periódus alatt.

Milyen eredményeket várhatok?

Egy alkalom után érezhető a szőrzetritkulás, 3-4 alkalom után csak a szőrzet 10-20%-a látható, érezhető.

Árak

Hónalj kezelés már 5 000 Ft/alkalomtól
Részletes árlistánk itt található. 

Képgaléria

ICE SHR Végleges Szőrtelenítés

Biztosan Ön is bosszankodott már az oda nem illő szőrszálak, a gyantázás kellemetlenségei, vagy a sűrű borotválkozás okozta bőrirritáció miatt. Most megoldást nyújtunk minden nőnek és férfinak, akinek akár egyszer is kellemetlen perceket okozott a szőrtelenítés!Egy alkalom után érezhető a szőrzetritkulás, 3-4 alkalom után csak a szőrzet 10-20%-a látható, érezhető. Az egy éves kúra után 5-8 évre tartós szőrmentességet kapunk, évi egy ismétlő kezeléssel a szőrmentesség végleg fenntartható.

legs.png

Miért nálunk?

A legkorszerűbb ICE SHR technológiával dolgozunk, mely az SHR 2014-es továbbfejlesztett változata. Kezelés közben a villanófény után azonnal a hűtőfej következik, így bár rendkívül erős és intenzív kezelést végzünk, a bőrhűtés és az SHR egyéb kímélő tulajdonságai miatt a kezelés fájdalommentes és gyors. A villanófény hőhatása utáni hideg csökkenti a bőrfelszín pirosságát, érzékenységét és nyugtatja azt. A kezeléseket kiemelkedő eredményekkel tudjuk végezni egész évben.  

Mi az ICE SHR technológia?

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A fejlesztők azért adták neki ezt a nevet, mert ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy megszabaduljunk a nem kívánt szőrszálaktól. Ez a módszer a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszerének előnyeit egyesíti.
Gyorsabb, kevesebb fájdalommal jár és hatásosabb, mint más IPL, lézer vagy E-light technológia. A kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszereknél, a bőr pedig védettebb.

Miért jobb választás az SHR technológia tartós szőrtelenítésre, mint más eljárás ?

  • Mert gyors: a kezelőfejet csak végighúzzuk a vendég bőrén, nem egyenként villantunk
  • Mert fájdalommentes és kíméletes
  • Mert nyáron, barnult bőrön is alkalmazható, így nem kell felfüggesztenie nyáron a kezelést

Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával

Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. A régebbi módszereknél a világos bőr és a sötétebb szőrszín volt szükséges a sikeres kezeléshez, az SHR módszernél nem ilyen szigorú a szabály. Persze a legjobb eredmény a világos bőr és sötét szőrzet kombinációnál érhető el, azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is. Emiatt nem jelent akkora nehézséget a sötétebb bőrű és világosabb szőrszínű emberek hatékony kezelése.

Hány kezelés szükséges?

Mostanáig a szőrszálakat csak a növekedési fázis alatt lehetett kezelni, vagyis a teljes szőrzet 20-30 %-át, de az SHR módszerrel a telogén fázisban lévő szőrszálakat is tudjuk kezelni, ezért a tartós szőrtelenséghez megközelítőleg már 8 kezelés elég. Az egy éves kezelési periódus után 5-8 évig biztosít tartós szőrtelenséget, csakúgy, mint minden más eljárás. Évente egy fenntartó kezeléssel azonban kitolható a szőrtelenség életünk végéig!

Mennyi időnek kell eltelnie két kezelés között?

Az első kezelések között 4-5 hétnek kell eltelnie, ez később kitolható 6-8 hétre.

vegleges_szortelenites_mindig_sima_labak.jpg

Milyen mellékhatásokkal kell számolni?

A test bizonyos részein a bőr érzékenyebb, mint máshol, ezért a bőr bepirosodhat. Ez a pirosság pár órával a kezelés után eltűnik, azonban intenzívebb lehet (pár napig tartó), amennyiben napozott a vendég.

Mi a teendőm kezelés előtt?

Kezelés előtt 2-3 nappal a kezelt területet le kell borotválni, hogy a felszíni szőrszálak ne égjenek meg a hőenergiától. Az első kezelés előtt 1 héttel tesztvillantás szükséges a paraméterek egyénre szabása és a negatív bőrreakciók kiszűrése miatt. A kezelés előtti napon már ne napozzon.

Árak

A teljes árlista itt érhető el.

Időpontfoglalás

0630 657 5588