Thai Box Akadémia

Főoldal > Szolgáltatások > Thai Box Akadémia

logo_thaibox225.png

Thai Box Akadémia

A Thai Box Akadémia azért jött létre, hogy lehetőséget biztosítsunk mindenkinek, aki Thai box mozgásformáján keresztül szeretne fogyni, kikapcsolódni, önvédelmet tanulni, vagy levezetni a hétköznapi stresszt.

Természetesen az utánpótlásról sem feledkezünk meg, gyermekedzéseinken szakképzett edzői irányítással sajátíthatják el az ifjú harcosok a muay thai technikáit, akár már 5 éves kortól. Az edzések jól felszerelt teremben zajlanak, ahol vendégeink jó kondira, erőnlétre és technikai tudásra tehetnek szert.

Termünk az elvárt méreteknek megfelelő ringgel, vastag tatami szőnyeggel, bordásfallal, sparrow baggel, és sok más erősítő eszközzel van felszerelve, hogy a sportág kedvelői teljes körű edzésmunkát végezhessenek.

Fitness clubunkban személyre szabott edzéstervvel, személyi edző segédletével sajátíthatod el a thai-box alapjait és a haladó technikákat.
Edzőnk Czinke Gábor, aki több mint 20 éve foglalkozik küzdősportokkal. Edzőnkről itt találsz további információt!

Edzéseink

Kezdő edzés

Várjuk azokat a sportolni vágyókat, akik szeretnének megismerkedni a thai boxszal, vagy a sportágon keresztül akarnak kikapcsolódni, mozogni, kondit szerezni, alakot formálni. Azok is jó helyen járnak, akik versenyzési szándékkal vágnak bele a thai-boxba.

Az első edzésre kényelmes rövid ujjú pólót, papucsot és rövidnadrágot hozzatok magatokkal, lányoknak fitness nadrág is megfelelő. A későbbekben védőfelszerelést vagy ruházatot itt nálunk is tudtok vásárolni több féle színben és méretben.

Haladó edzés

Akik a Muay Thai-t jobban ismerik, vagy már jártasak a ringes küzdősportokban, azok a haladó edzésen fogják megtalálni számításukat.

Gyerek edzés

Kedves szülők! Sok ügyességi, kondicionáló, egyensúly- és reflex fejlesztő gyakorlatokkal várunk minden kisfiút és kislányt, akiknek kora elérte az öt és fél – hat évet, és még nincs tizennégy éves. A feladatokat rengeteg játék teszi színesebbé, mely segítségével a gyerekek napi, heti mozgásigényét is kielégítjük.

A Thai Box Akadémia versenyzési lehetőséget is biztosít a gyermekek számára!

Személyi edzés

Azoknak a kezdő, vagy haladó thai-boxolni vágyóknak várjuk a jelentkezését, akiknek munkájuk vagy időbeosztásuk miatt a csoportos edzés időpontja nem felel meg, fizikai-, vagy egészségi állapotuk miatt nehézséget okoz csapattal edzeni, esetleg személyre szabott edzésmunka mellett szeretnének hatásosabb eredményt elérni.